Ipari berendezéseink széles termékpalettával rendelkeznek a hűtés, fűtés és klímatechnika területén. Termékeink között többek között fan-coilok, folyadékhűtők, légkezelők, meleg vizes sugárzóernyők és termoventilátorok is találhatók.

Ipari folyadékhűtők

Léghűtéses folyadékhűtők és vízhűtéses folyadékhűtők axiálventilátoros kültéri, valamint centrifugálventilátoros beltéri kivitelben, többféle hangcsillapítási fokozattal. Széles termékkínálat a hidraulikai moduloktól kezdve a részleges, teljes hővisszanyerésre alkalmas készülékeken át a free cooling (szabadhűtéses) megoldásokig. Igény esetén lehetőség van egyedi méretű készülékek gyártására, illetve helyszíni összeépítésre is.

  • Sabiana W sorozat: Magas energetikai hatásfokú folyadékhűtők
  • Sabiana J sorozat: Egyedi gépméretű folyadékhűtők
  • Sabiana T sorozat: Trópusi kivitelű berendezések

 

Sabiana, ACM, Dospel ipari hővisszanyerős szellőztető berendezések

Fan-coilok

A Sabiana Európa második legnagyobb fan-coil gyártója, s köszönhetően a több évtizedes gyártói tapasztalatnak, a professzionális technológiai feltételeknek és az innovatív fejlesztéseknek, a termékei mind kalorikus, mind akusztikai paramétereik révén kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon. A Sabiana elsők között teljesítette az ERP2014 energetikai irányelveket a gyártás során, a fan-coil terméksorozata EUROVENT minősítése pedig jól mutatja a magas minőség iránti elkötelezettséget.

Fan-coilok

Légkezelők

A Sabiana Ocean sorozatba tartozó mini légkezelő berendezései 5000 m3/h légszállításig optimális megoldást kínálnak az álmennyezet feletti terek, valamint kisebb méretű gépházak esetén. A VentiAir széria építőelemes légkezelők készülékei 100.000 m3/h légszállításig biztosítanak hatékony megoldást a különböző gépi szellőzési feladatokra.

Légkezelők

Sugárzóernyők

A Sabiana mennyezeti sugárzóernyőivel kiváló hatásfokú fűtési rendszerek valósíthatók meg. A DS 4.1 szériába tartozó sugárzóernyők szinte tetszőleges hosszban és sokféle szélességben, több választható színben állnak rendelkezésre. A Pulsar sugárzóernyők álmennyezetbe építhetőek, így irodai környezetben is remekül alkalamazhatóak.

Sugárzóernyők

Termoventilátorok

Az általunk kínált termoventilátorok megbízható és hatékony fűtési megoldást biztosítanak a különféle ipari környezetekben. A széles típusválaszték és számos opcionális tartozék rugalmas és egyedi igényekre szabható alkalmazhatóságot tesz lehetővé.

Termoventilátorok

 

Ipari környezetben alkalmazott termékeinkről az Airtronics Kft. weboldalán találhat bővebb információkat.

Sabiana gyártói videó:

Ajánlatkérés, kérdés, üzenet

Kérjük, pontosan adja meg elérhetőségeit, hogy érdemben válaszolhassunk Önnek.
Köszönjük érdeklődését!