Sabiana Energy Smart – lakossági hővisszanyerős szellőzők

A Sabiana Energy Smart magas hatásfokú szellőztetőegységek lakossági alkalmazásokhoz készültek. A berendezések a beltéri környezet elhasznált levegőjét a környezetből beszívott friss levegőre cserélik, amelyet az F7-es minőségű szűrők segítségével megtisztítanak a portól és a pollenektől.
A speciális kereszt-ellenáramú hővisszanyerő egység szinte nullára csökkenti a friss levegő bevezetése miatt bekövetkező téli és nyári hőveszteséget, mivel az elszívott levegő hőenergiájának kb. 90%-át átadja az épületbe érkező friss levegő felé, így bármilyen fűtési rendszerrel és klímaberendezéssel hatékonyan alkalmazható. Minden Energy Smart egység megfelel az 1253/14 rendelet által előírt 2018. évi hatékonysági határértékeknek. A telepítés típusától függően rendelkezésre állnak oldalfali és mennyezeti készülékek egyaránt.
Bővebben


Sabiana Energy Plus – kis közületi hővisszanyerős szellőzők


Az Energy Plus sorozat nagy teljesítményű hővisszanyerős szellőző egységeit úgy tervezték, hogy energiatakarékos szellőzést biztosítsanak kis közületi épületekben (például bárok, éttermek, irodák és üzletek). Ezek biztosítják a hőenergia visszanyerését az elszívott használt levegőből, amelyet azután a szabadba vezetnek.
A kidobott levegő és a friss beszívott levegő hőcseréje egy kereszt-ellenáramú hőcserélőn keresztül történik, amely kb. 85% éves hatásfokot érhet el. Az Energy Plus sorozat 4 méretben elérhető. Ezek vízszintes beépítésre alkalmasak, az általuk szállított légmennyiség 300–2600m3/h között változhat. Az egységek mennyezetre rögzíthető és padlóra szerelt változatban egyaránt rendelkezésre állnak. Az Energy Plus egységek ERP 2018, ezért megfelelnek az európai környezetbarát tervezési irányelv (1253/14 EU rendelet) szabályozási követelményeinek. Az ellenőrzések mind a hővisszanyerési energiateljesítményre, mind az SFPint belső energiafogyasztási paraméterekre érvényesek a gyártó által megadott névleges körülmények között.
Bővebben


Sabiana Energy Easy – decentralizált szellőzők


Az Energy Easy egy kompakt, decentralizált hővisszanyerős szellőztető berendezés. Az egység a lakóépület egy helyiségének ellenőrzött szellőztetésére alkalmas.
Alternatívát jelenthet a hővisszanyerős szellőztetésre, amennyiben az épület adottságai nem teszik lehetővé a központi szellőzőberendezés vagy a levegőelosztó vezetékek elhelyezését. Telepítése kis helyigényű és viszonylag egyszerű, ami lehetővé teszi az egységek utólagos felszerelését is.
Bővebben


Aldes EasyHome – központi elszívó rendszerek


Az Aldes EasyHome központi elszívó berendezések az épület szellőztetésének egy alacsony költséggel kiépíthető családja. Olyan helyekre ajánljuk, ahol a leggyakrabban használt wc és fürdőszobai elszívó ventilátorok költségével, egy annál komfortosabb és jobb hatásfokú szellőztetőrendszert kívánnak létrehozni.
Az alacsony költség mellett, működése zajtalan és nem csak egy helyiség, hanem az egész épület levegőellátását képes biztosítani. Az EasyHome sorozat 3 szabályzási módban működhet (PureAir: levegőminőség, Hygro: páratartalom, Auto: állandó tömegáram). A gép függeszthető vagy falra szerelhető kialakítással elérhető.
Bővebben


Sabiana, ACM, Dospel – ipari berendezések


Ipari berendezéseink széles termékpalettával rendelkeznek a hűtés, fűtés és klímatechnika területén. Termékeink között többek között fan-coilok, folyadékhűtők, légkezelők, meleg vizes sugárzóernyők és termoventilátorok is találhatók. Ipari környezetben alkalmazott termékeinkről az Airtronics Kft. weboldalán találhat bővebb információkat.