Weboldalunkat abból a célból hoztuk létre, hogy az Airtronics Kft. által forgalmazott Sabiana szellőzőrendszerekkel kapcsolatban széles körű tájékoztatást adjunk meglévő és potenciális partnereink számára.

Elhivatottak vagyunk a környezettudatos életmód és az egészséges levegő iránt, ezért a lehető legtöbb információt szeretnénk megosztani Önökkel, mely az épületek levegőminőségének témakörébe tartozik.

Az Airtronics Kft. elsődleges feladatának azt tekintjük, hogy megbízható, kontrollált minőségű, és kedvező árszinttel rendelkező berendezéseket kínáljunk megrendelőink részére, a klímatechnika, fűtéstechnika és légtechnika területén.

A Sabiana gyár termékei 1992 óta elérhetőek Magyarországon, eleinte jellemzően az ipari környezetben alkalmazott termékeivel. Az elmúlt években, immár a svájci Arbonia Group egyik tagjaként a lakossági szellőzőrendszerek terén is komoly fejlesztésekbe fogott. Ennek eredménye az Energy család, mely megoldást kínál az egészen kicsi lakásoktól a kis közületi ingatlanokig minden épület szellőztetésére.

A Sabiana, Aldes, ACM és Dospel termékcsaládok kizárólagos magyarországi importőreként a rendkívül széles termékpalettából mindig az adott feladatra legmegfelelőbb megoldást tudjuk kínálni. Munkatársaink szakmai tapasztalata, elkötelezettsége illetve a gyártóművekkel történő folyamatos műszaki konzultáció biztos alapot nyújt ahhoz, hogy magas színvonalon megfeleljünk a piaci kihívásoknak.

Termékeinkről további információkat kaphat weblapunkon:
www.airtronics.hu